Våra Tjänster

Ett urval av våra tjänster. Vi erbjuder tillhörande helhetslösningar med all IT-infrastruktur som behövs för ditt projekt. Vi har både egna servrar samt kan ta hand om din server eller webhotell, email och annat du behöver och skräddarsyr efter dina behov.

Hemsidor

Vi har byggt hemsidor sen 1998 och kan webbprogrammering från grunden. En hemsida är ditt företags digitala representation och därför är färg, form och funktion väldigt viktigt. Vi har erfarenhet inom alla områden, allt från one page-presentationer till att bygga upp ehandelsbutiker från grunden och koppla dem till betalningslösningar och tredjepartstjänster.

Hemsidor

iOS Appar

Vi har jobbat med iPhone-utveckling sen iPhone 3 lanserades i Sverige 2008. Vi behärskar Objective-C och Swift och alla relaterade teknologier. Vi kan förvandla din idé till verklighet och sköta hela kedjan från design ända upp till försäljning på App Store.

iOS Appar

Android appar

Parallellt med iPhone-utveckling har vi också jobbat med Android sen starten 2008. Ofta har vi suttit i projekt där vi tagit hand om både iPhone- och Android-utveckling för kunden. Vi behärskar både Java och Kotlin samt hela kedjan upp till Play Store.

Android appar